Proace City

TO LENGDER, TRE UTSTYRSGRADER

Vår minste varebil - med stor arbeidslyst

Vi har en stor liten nyhet til deg. Vår ferskeste PROACE er straks klar til dyst. Den kommer i to lengder, begge godt under fem meter, men kan likevel ta med seg overraskende mye. Både i lengde, høyde og vekt. TO LENGDER, TRE UTSTYRSGRADER - Finn den modellen som passer ditt behov.

Det rette drivverket for deg

3 dieselmotorer tilbys innenfor 75HK, 100HK og 130HK, samt 5- og 6-trinns manuell girkasse og 8-trinns automatgir.

Ta kontakt med en av våre selgere for forhåndsbestilling.

 

Lett å laste

Last opptil 4,3 m3 med plass til 2 europaller (begge lengder) Sidehengslede bakdører gjør det enkelt å laste med truck og i trange områder.

Lag plass for arbeid

Smart Cargo luke benytter et foldbart passasjersete for å skape 0,4 m³ ekstra lasteplass. Skilleveggen øker total lastelengde med 1,3 m.

Smidig som er lettvekter, effektiv som en tungvekter

Med 2 karosserityper og 2 forskjellige akselavstander, kan PROACE CITY enkelt dekke transportbehovene dine. Med lasteromskapasitet opp til 3,7 m³ for kort og opp til 4,3 m³ for lang versjon, sluker den last på opp til 3,4 meters lengde i kombinasjon med Smart Cargo-systemet.

 

Drar og bærer tungt

Få med deg all lasten. PROACE CITY kan ta med seg opp til 1.000 kg nyttelast i tillegg til 1,350 kg på henger med bremser.

 

Klassens beste forbruk: fra 4,3l/100km diesel
Klassens beste utslipp: fra 108g/km diesel
Klassens beste service-intervall: 2 år/opptil 40,000 km for diesel

Annet utstyr:

- Elektriske vinduer
- Elekstriske speil (Comfort-grad)
- Parkeringsbrems
- Skumringssensor for autolys
- Hill Assist Control
- Parkeringssensor (Basic-grad)
- Brunt tregulv med antiskli

- Apple CarPlay
- Regnsensor (Comfort-grad)
- Cruise Control (Comfort-grad)
- Smart Active Vision blindsonekamera
- Precrash Safety System
- Dieselvarmer med fjernkontroll.

I trygge hender

Toyota tar sikkerhet på alvor og derfor kommer PROACE CITY med valg mellom 3 forskjellige sikkerhetspakker. Med funksjoner som inkluderer filskiftvarsling, adaptiv fartsholder, automatiske fjernlys og skiltgjenkjennelse, får PROACE CITY et høyt sikkerhetsnivå. I tillegg kan du velge mellom forskjellige førerassistansesystemer. De omfatter parkeringsmonitor med Smart Active Vision-sytemet som bistår deg fint på en varebil med store blindsoner, og gir 180 grader viktig utsyn rundt bilen, Smart Load Indicator og det avanserte Toyota Traction Select-systemet som sørger for at bilen din tar seg frem også når forholdene blir virkelig vanskelige.

Kollisjonsvern (PCS)

Kollisjonsvern er én av teknologene i Toyota Safety Sense som ved hjelp av et kamera og laser registrerer andre kjøretøy i veien foran bilen. Dersom det oppdages risiko for kollisjon, varsles føreren med lyd- og lyssignal samtidig som bremsehjelp aktiveres. Dersom føreren ikke bremse i tiden, slås bremsene på automatisk for å forhindre eller redusere konsekvensene av en kollisjon.

Skiltgjenkjennelse

Skiltgjenkjennelse er en funksjon i Toyota Safety Sense som registrerer viktige skilt langs veien og viser informasjon om fartsgrenser eller forbikjøringsrestriksjoner på TFT-skjermen i instrumentpanelet. Systemet varsler også med lyd og lys om skiltene ikke etterleves.

Adaptiv fartsholder

Adaptiv fartsholder er den teknologien i Toyota Safety Sense som sørger for at bilen holder en forhåndsvalgt avstand til forankjørende. Om avstanden blir mindre, sørger systemet for at hastigheten reduseres og om nødvendig aktiveres bremsene. Om avstanden øker, sørger systemet for at bilen akselererer opp til den valgte hastigheten igjen.

Filskiftvarsling

Ved hjelp av en kamerasensor og millimeterbølgeradar, "ser" systemet kant- og midtlinjene i veibanen foran bilen din eller kursen forankjørende velger for å beregne bilens posisjon på veien. Om bilens kurs begynner å avvike fra midten av kjørefeltet uten av retningsviserne er aktivert, vil systemet gi rattassistanse for å korrigere kursen. Legg vennligst merke til at systemet bare kan brukes når det er aktivert samtidig med den adaptive fartsholderen.

Hviletidsvarsling

Hviletidsvarsling minner føreren på å ta en liten pause under langkjøring. Et lydsignal aktiveres når føreren har kjørt uten stopp i 2 timer i 65 km/t eller høyere.